Het werkhuis.

Het Werkhuis biedt openbare werkplaatsen voor ambachtelijk/creatief werken. Er zijn werkplaatsen geschikt voor diverse vormen van handwerk en toegerust met de nodige gereedschappen, materialen en machines. Er is ook een huiskamer waar u iets kunt drinken, informatie kunt krijgen, een gesprek voeren of neuzen in onze kunst- en techniek-boeken. Ook beschikken we over een binnenplein / tuin waar het goed vertoeven is en die op mooie dagen tevens dient als buitenwerkplaats. Werkplaatsen kunnen individueel gebruikt worden of u kunt deelnemen aan de door vrijwilligers aangeboden groepsactiviteiten.

Iedereen is WELKOM! Even mooi als de werkplaatsen zijn de mensen die het huis laten draaien en het mogelijk maken iedereen te laten meedoen. Bovenaan de pagina vindt u het menu naar de werkwijze, de werkplaatsen, ons aanbod, onze mensen en meer.

Een aantal activiteiten is tijdelijk, gedurende Coronatijd, uit het aanbod gehaald. De vermelde activiteiten kennen wel een beperking qua aantal toegestane deelnemers. Hiermee, en met de geldende Coronaregels in ons huis, dient u rekening te houden. Om teleurstelling te voorkomen raadpleeg ons vooraf om te weten of er plek is.

Laatste nieuws

Opmerkelijk bezoek

Sinds een week verschijnt er ’s nacht vanuit het niets een…

Strippenkaart

Voor 30,- kunt u 11 keer (dus 1 keer gratis) gebruik maken van onze werkplaatsen / activiteiten. Verkrijgbaar bij de coördinator. Ook leuk om cadeau te doen!

Koffie- theekaart

Een kopje koffie of thee kost € 0,50.
Er zijn ook 20-rittenkaarten voor deelname en koffie/thee verkrijgbaar voor € 10,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.