Het werkhuis.

Het Werkhuis biedt openbare werkplaatsen voor ambachtelijk/creatief werken. Er zijn werkplaatsen geschikt voor diverse vormen van handwerk en toegerust met de nodige gereedschappen, materialen en machines. Er is ook een huiskamer waar u iets kunt drinken, informatie kunt krijgen, een gesprek voeren of neuzen in onze kunst- en techniek-boeken. Ook beschikken we over een binnenplein / tuin waar het goed vertoeven is en die op mooie dagen tevens dient als buitenwerkplaats. Werkplaatsen kunnen individueel gebruikt worden of u kunt deelnemen aan de door vrijwilligers aangeboden groepsactiviteiten.

Iedereen is WELKOM! Even mooi als de werkplaatsen zijn de mensen die het huis laten draaien en het mogelijk maken iedereen te laten meedoen. Bovenaan de pagina vindt u het menu naar de werkwijze, de werkplaatsen, ons aanbod, onze mensen en meer.

De groepsactiviteiten kennen soms een maximum aantal deelnemers. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam vooraf te informeren of er in een bepaalde groep nog plek vrij is.

Zin om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan en samen met deelnemers een beeldende, creatieve of ambachtelijke vaardigheid verder te ontwikkelen? Wij heten u van harte welkom ! Op dit moment is de vraag naar ondersteuning bij keramisch werken (boetseren, potten draaien) groot. Wilt u weten wat een en ander inhoudt en wat wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op met de coördinatie (Esther of Sjoerd) voor meer informatie.

Laatste nieuws

Wethouder op bezoek

Op vrijdag 2 juli bezocht wethouder Frans Bastiaens het Werkhuis.…

Strippenkaart

Voor 30,- kunt u 11 keer (dus 1 keer gratis) gebruik maken van onze werkplaatsen / activiteiten. Verkrijgbaar bij de coördinator. Ook leuk om cadeau te doen!

Koffie- theekaart

Een kopje koffie of thee kost € 0,50.
Er zijn ook 20-rittenkaarten voor deelname en koffie/thee verkrijgbaar voor € 10,-

klik hieronder op de link

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.